Autó és BKK-busz ütközött a XIV. kerületben

MTI/iho   ·   2017.08.10. 16:54

A police.hu honlapon közöltek szerint a buszon egy ember könnyebben megsérült, a személyautó vezetője súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba vitték, utasa azonban életét vesztette.

Autóval ütközött egy menetrend szerinti busz a XIV. kerületben. A balesetben az autó utasa meghalt, vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. A buszon egy ember könnyebben sérült (fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Korábban írtuk:

Összeütközött egy személyautó és egy menetrend szerint közlekedő busz Budapest XIV. kerületében, a Vezér úton, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) több járata terelve jár. Erős János fődiszpécser az MTI-nek azt mondta, a Fogarasi út és a Vezér út kereszteződésében hajtott bele oldalról a személyautó a buszba. A balesetnek sérültjei is vannak, de az elsődleges információkból nem derül ki, hogy melyik járműben utazók sérültek meg. A baleset miatt a 80A trolit a teljes vonalon buszokkal pótolják. Ezek a járatok terelve közlekednek, ahogy a 31-es, a 130-as, a 131-es, a 144-es és a 231-es busz is elkerüli a környéket. A Futár rendszer adatai szerint a BKK egyik alvállalkozója, a VT-Arriva egyik Mercedes Citaro csuklós autóbuszát érte baleset.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek