Autóval ütközött a Bzmot, kisiklott

iho/vasút   ·   2018.03.24. 10:42
400px_bz_baleset

Szombat reggel fél kilenckor a Tiszalökről Debrecenbe tartó 36617-es személyvonat Debrecen külterületén, a Józsa megállóhely és Tócóvölgy állomás között található Szordasi úti vasúti átjáróban személygépkocsival ütközött. A 117 353-as motorkocsi a baleset során két tengellyel kisiklott. Az autó vezetője, egy nő súlyosan megsérült. A vonaton ketten könnyebb sérülést szenvedtek, őket a helyszínen ellátták. A fénysorompó jól működött, tiltó jelzést adott a közúton közlekedők felé. A Katasztrófavédelem az MTI-nek adott közleménye szerint a baleset helyszínét a mentés idejére lezárták, a vasúti közlekedés szünetel. A műszaki mentés ideje alatt Debrecen és Hajdúböszörmény között az utasokat vonatpótló buszok szállítják el.

A 353-as Bzmot elég ment ki egy személyautó egy Debrecen határában található útátjárónál. A vonaton ketten, a személyautóban egy személy sérült meg (fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek