Bő hónapnyi terelés az újpesti piacnál

MTI/iho   ·   2016.02.13. 16:15
ujpter0

A várhatóan március 21-éig érvényes közúti forgalomkorlátozások érintik a 147-es buszt is – közölte a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel. A közlemény szerint hétfőn lezárják a IV. kerületi Templom utca és a Károlyi István utca kereszteződését, mert új építési területen kezdik meg a piac felújítását. Ideiglenesen zsákutca lesz a Templom utcának a Lőrinc utca és a Szent István tér közötti, valamint a Károlyi István utcának az István út és a Templom utca közötti szakasza. A Károlyi István utca és az István út kereszteződésében ideiglenes forgalomirányító jelzőlámpát helyeznek ki, segítve a biztonságos jobbra kanyarodást.

Infografika a BKK-tól. Ha rákattint megnyílik egy galéria, amelyben Kadocsa Gyula kollégánk fotóit nézhetik meg a terelés előtti állapotokról

Az új forgalmi rend miatt módosul a 147-es busz útvonala: a járat az Újpest-Központ felől a Julianus barát utca felé haladva nem érinti az újpesti piac és az Attila utca, a másik irányban pedig az Attila utca, a Templom utca és a Csokonai utca megállóhelyet.

A terelés miatt várhatóan nő a menetidő, ezért jellemzően a kora reggeli indulási időpontok módosulnak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.