Brüsszelben demonstrál az MKFE

iho/közút   ·   2015.03.21. 19:29

Az egyesület közleménye szerint „a nyugat-európai újprotekcionista intézkedések (német–francia minimálbér, belga–francia pihenőidő tilalmi rendelkezések) elleni nemzetközi tiltakozás újabb lépéseként néhány kelet-közép-európai egyesület tiltakozást tervez Brüsszelben. Fogjunk össze, és hallassuk a hangunkat! Csatlakozzanak hozzánk!

A jelenleg ismert napirend szerint jövő héten szerdán, március 25-én az Európai Parlament plenáris ülésen tárgyalja az említett intézkedéseket, köztük a német minimálbér kérdését, az európai közlekedési biztos személyes részvételével.

A parlamenti vita napjára, 14 és 16 óra közötti időpontra, az Európai Parlament épülete előtti, Luxembourg térre tervezett tiltakozáshoz az MKFE is csatlakozik, reményeink szerint egy autóbusznyi emberrel.

Román társegyesületünk biztosított róla, hogy a tüntetés bejelentését az illetékes brüsszeli hatóságok elfogadták!

Miután haladéktalanul meg kell kezdenünk a kiutazó MKFE-delegáció autóbuszos útjának szervezését, ezért kérjük, SOS jelezzék, hogy maximálisan hány fővel tudnák képviseltetni cégüket a jövő heti brüsszeli tiltakozáson!

(Az autóbusz, a szállás, a reggeli és a vacsora költségeit az MKFE fedezi, a részvétel keddtől csütörtökig, három napot vesz igénybe.)

Kontakt: Eötvös Anita, eotvos@mkfe.hu, 20/4839780”

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek