Budapest, készülj! Terelések, lezárások október 23. miatt

iho   ·   2013.10.19. 11:00
okt23lezar

A budai felső rakparton valamint a Zeneakadémia környékén már kedden nehezen lehet majd közlekedni.

Idén a 23-ai állami rendezvénynek a Hősök tere és a Terror háza ad helyet, de további ünnepi program és felvonulás is lesz az Andrássy úton, a Bem József tértől a Margit hídon át, a Szent István körúton Andrássy útig, illetve a Széchenyi tér–Műegyetem útvonalon, a Vértanúk terén, a Deák Ferenc téren és a Műegyetem előtt. Nem, vagy csak rövidített, módosított útvonalon közlekedik számos közösségi közlekedési járat. Az egész napos rendezvények megközelítésére a budai és pesti, főútvonalakat, hidakat is érintő lezárások miatt a belvárosban a kötöttpályás közösségi közlekedési járatok – elsősorban a metró – használatát javasolja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Személygépkocsival a belvárost megközelíteni, illetve ott megállni szinte lehetetlen lesz!

Közúti forgalomkorlátozások

Október 22-én, kedden 16:30–18:30 között felvonulása miatt szakaszosan lezárják a budai felső rakpartot a Műegyetem rakparttól a Bem József térig.

Október 22-én, kedden 16:00–20:30 között teljes hosszában lezárják az Andrássy út–Oktogon–Teréz körút–Király utca–Nagymező utca által határolt területet, valamint a Király utcát a Teréz körút és a Nagymező utca, a Nagymező utcát pedig a Király utca és az Andrássy út között.

Október 22-én, kedden 18:00–20:00 között lezárják az Árpád fejedelem útját az Üstökös utca és a Margit híd között, a Bem felső rakpartot pedig a Csalogány utca és a Margit híd között.

Október 22-én, kedden 23:00–tól október 24-én, csütörtökön 4:30–ig az Andrássy utat teljes hosszában lezárják.

Október 23-án, szerdán 7:00–10:00, majd 12:00–20:00 között lezárják a Dózsa György utat a Szondi utca és a Városligeti fasor között.

Október 23-án, szerdán 13:00–14:00 között szakaszosan lezárják a Széchenyi tér–Lánchíd–Clark Ádám tér–Lánchíd utca–Apród utca–Döbrentei tér–Szent Gellért rakpart–Szent Gellért tér–Budafoki út–Egry József utca–Műegyetem útvonalat.

Október 23-án, szerdán 13:30–16:00 között szakaszosan lezárják a Bem József tér–Bem rakpart–Margit hídi felhajtó–Margit híd–Nagykörút–Oktogon–Andrássy út útvonalat.

Október 23-án, szerdán 14:00 és 17:00 között lezárják a Műegyetem rakpartot.

Október 23-án, szerdán 13:00–14:20 között lezárják a Vértanúk terét, majd 14:00–20:00 között a Bajcsy-Zsilinszky utat az Andrássy út és a Deák Ferenc tér között.

Változások a közösségi közlekedésben

Alább olvashatók a közösségi közlekedési járatok október 22-ei, keddi és 23-ai, szerdai tervezett útvonal-módosításai. A közúti lezárásokról, forgalomkorlátozásokról a rendőrség dönt, ezért a járatok terelésével kapcsolatban a változtatás jogát a BKK fenntartja. Azt kérik mindenkitől, hogy mielőtt útnak indulnak, tájékozódjanak járataik közlekedéséről a folyamatosan frissülő, percre kész közlekedési információkat nyújtó BKK Info oldalán, valamint figyeljék a Facebook-oldalukat, ahol az aktuális közlekedési helyzetről adnak tájékoztatást.

M1-es metró
Szerdán 12:00 és 20:00 között lezárják a Hősök tere állomást.
Ezen felül 15:00 és 16:00 között, az Andrássy úti felvonulás idején – rendőrségi döntés alapján – szakaszosan lezárhatják az Oktogon–Széchenyi fürdő közötti állomásokat.

2V villamospótló autóbusz
Szerdán 14:00–15:00 között nem közlekedik.

4-es, 6-os villamos
Szerdán délután rövidített útvonalon közlekedik,
13:30–14:00 között a dél-budai végállomása és a Jászai Mari tér,
14:00–14:30 között a dél-budai végállomás és az Oktogon M, majd
4:30–15:30 között a dél-budai végállomás és a Blaha Lujza tér M között.

7-es, 7A, 7E, 107E, 133E, 233E autóbusz
Kedden 17:20–17:40 között módosított útvonalon, a Szabadság híd–Kiskörút felé közlekedik,
a pesti végállomás irányában a Szabadság híd–Fővám tér–Vámház körút–Kálvin tér–Múzeum körút–Rákóczi út útvonalon, és nem érinti a Rudas gyógyfürdő, majd a Ferenciek tere M megállót. A módosított útvonalon az alábbi megállókban lehet felszállni a buszra:
Fővám tér (csak a 7-es, 7A): a 115-ös busz megállója,
Kálvin tér M: a 9-es busz megállója,
Astoria M: a 7-es busz megállója.

a budai végállomás irányában a Múzeum körút–Kálvin tér–Vámház körút–Szabadság híd–Szent Gellért tér útvonalon, és nem érinti a Ferenciek tere M, majd a Rudas gyógyfürdő megállót. A módosított útvonalon az alábbi megállókban lehet felszállni a buszra:
Astoria M: a 7-es, 7A busz megállója,
Kálvin tér M: a villamospótló busz megállója,
Fővám tér (csak a 7-es, 7A): a villamospótló busz megállója.

9-es autóbusz
Szerdán 13:30–15:30 között a Margit híd, a Szent István körút és a Bajcsy-Zsilinszky út zárása miatt két szakaszon, megosztva, egyúttal módosított útvonalon jár,
Óbuda, Bogdáni út–Arany János utca M között a Szentendrei út–Árpád híd–Váci út–Nyugati téri felüljáró–Bajcsy-Zsilinszky út–Arany János utca útvonalon, illetve
Kőbánya vasútállomás és az Uránia között a Kálvin tértől a Múzeum körút–Astoria–Rákóczi út útvonalon.
Szerdán 15:30–20:00 között továbbra is két szakaszon, megosztva közlekedik, az Óbuda, Bogdáni út–Arany János utca szakaszon azonban már az eredeti útvonalán.

16-os autóbusz
Szerdán 14:00–20:00 között a Bajcsy-Zsilnszky út–Arany János utca M ideiglenes végállomás (a 9-es busz megállója)–Bajcsy-Zsilinszky út–József Attila utca módosított útvonalon közlekedik.

18-as villamos
Kedden 17:30–18:30 között két szakaszon, megosztva közlekedik:
a Széll Kálmán tér M–Döbrentei tér között, és
a Savoya Park–Szent Gellért tér között.

19-es, 41-es, 47-es, 49-es villamos
Kedden 17:20–17:40 között rövidített útvonalon, a dél-budai végállomása és a Szent Gellért tér között közlekedik.

20E autóbusz
Szerdán 7:00–10:00, majd 12:00–20:00 között
Káposztásmegyer felé a Dózsa György út–Ajtósi Dürer sor–Hungária körút–Reitter Ferenc utca módosított útvonalon halad, és nem érinti a Hősök tere M, majd a Róbert Károly körút megállót. A módosított útvonalon a járatra az alábbi megállókban lehet felszállni:
Ajtósi Dürer sor: a 30–as busz megállója,
Zichy Géza utca: a 74-es trolibusz megállója,
Kacsóh Pongrác út: a 901-es busz megállója,
Reitter Ferenc utca: a 32-es busz megállója.

a Keleti pályaudvar M felé a Reitter Ferenc utca–Mór utca–Szent László út–Vágány utca–Hungária körút–Ajtósi Dürer sor–Dózsa György út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Hősök tere M megállót. A módosított útvonalon a járatra az alábbi megállókban lehet felszállni:
Kacsóh Pongrác út: a 901-es busz megállója,
Zichy Géza utca: a 74-es trolibusz megállója,
Ajtósi Dürer sor: a 79-es trolibusz megállója.

26-os autóbusz
Szerdán 13:30–14:30 között rövidített útvonalon, az Árpád híd M–Centenáriumi emlékmű között jár.

30-as, 30A, 230-as autóbusz
Szerdán 7:00–10:00, majd 12:00–20:00 között
a Keleti pályaudvar M irányában a járat a Gundel Károly út–Állatkerti körút–Hermina út–Ajtósi Dürer sor–Dózsa György út módosított útvonalon halad és nem érinti a Hősök tere M–Dembinszky utca közötti megállókat. A módosított útvonalon a járatra az alábbi megállókban lehet felszállni:
Gundel Károly út (Hősök tere)
Állatkert: a 72-es trolibusz megállója,
Széchenyi fürdő M: a 72-es trolibusz megállója,
Kacsóh Pongrác út: a 72-es trolibusz megállója,
Bethesda utca: a 72-es trolibusz megállója,
Közlekedési Múzeum: a 72-es trolibusz megállója,
Vakok Intézete: a 72-es trolibusz megállója,
Zichy Géza utca: a 74-es trolibusz megállója,
Ajtósi Dürer sor: a 79-es trolibusz megállója.

Káposztásmegyer irányában a járat az Ajtósi Dürer sor–Hermina út–Állatkerti körút–Gundel Károly út–Dózsa György út módosított útvonalon halad és nem érinti a Damjanich utca, majd a Hősök tere M megállót. A módosított útvonalon a járatra az alábbi megállókban lehet felszállni:
Zichy Géza utca: a 74-es trolibusz megállója,
Vakok Intézete: a 72-es trolibusz megállója,
Közlekedési Múzeum: a 72-es trolibusz megállója,
Bethesda utca: a 72-es trolibusz megállója,
Széchenyi Fürdő M: a 72-es trolibusz megállója,
Állatkert: a 72-es trolibusz megállója,
Gundel Károly út: a 75-ös, 79-es trolibusz megállója.

70–es, 78-as trolibusz
Kedden 16:00–tól az utolsó járatindulásig módosított útvonalon közlekedik.
A Kossuth Lajos tér M felé a járat a Teréz körút–Oktogon–Andrássy út–Nagymező utca útvonalon halad. Kimarad az Akácfa utca és az Andrássy út (Opera M) megálló. A módosított útvonalon a trolibuszra az alábbi megállókban lehet felszállni:
Oktogon M: a 105-ös busz megállója,
Andrássy út (Opera M): az Andrássy úton a Nagymező utca kereszteződése előtt.

Erzsébet királyné útja, aluljáró, valamint a Keleti pályaudvar M (Garay utca) felé a járat az Andrássy út–Oktogon–Teréz körút–Király utca útvonalon halad. Kimarad az Akácfa utca és az Erzsébet körút megálló. A módosított útvonalon a trolibuszra az alábbi megállókban lehet felszállni:
Oktogon M: a 105-ös autóbusz megállója,
Erzsébet körút: a Király utcában, a körútról történő bekanyarodás után.

72-es trolibusz
Szerdán 13:30–15:30 között módosított útvonalon, autóbuszokkal lehet utazni a vonalon.
Az Arany János utca irányában a járat a Ferdinánd híd–Lehel tér–Váci út–Nyugati téri felüljáró–Bajcsy-Zsilinszky út–Arany János utca módosított útvonalon halad és nem érinti a Szinyei Merse utca, a Ferdinánd híd (Izabella utca) és a Nyugati pályaudvar M (Podmaniczky utca) megállót. A módosított útvonalon a járatra az alábbi megállókban lehet felszállni:
Podmaniczky utca: a Ferdinánd híd felhajtója előtt,
Lehel tér M: a 115-ös busz megállója.

Zugló vasútállomás irányában a járat az Arany János utca–Bajcsy-Zsilinszky út–Nyugati téri felüljáró–Váci út–Ferdinánd híd–Podmaniczky utca útvonalon halad, és nem érinti a Podmaniczky utca–Szinyei Merse utca közötti megállókat. A módosított útvonalon a járatra az alábbi megállókban lehet felszállni:
Váci út: a Balzac utca magasságában,
Szinyei Merse utca: a Podmaniczky utcában a Szinyei Merse utca kereszteződése után.

73-as trolibusz
Szerdán 12:00–20:00 között rövidített útvonalon, a Keleti pályaudvar M (Garay utca)–Károly körút (Astoria M) között közlekedik.

75-ös trolibusz
Szerdán napközben módosított útvonalon, a Hermina úton át közlekedik.
7:00–20:00 között a Jászai Mari tér (Budai Nagy Antal utca) felé kimaradnak a Zichy Géza utca–Hősök tere M közötti megállók. A módosított útvonalon a járatra a Stefánia úton, az Ajtósi Dürer sor kereszteződése előtt, majd a 72-es trolibusz Vakok Intézete, Közlekedési Múzeum, Bethesda utca, Széchenyi fürdő M és Állatkert megállóiban lehet felszállni.
7:00–10:00 és 12:00–20:00 között a Puskás Ferenc Stadion M felé kimaradnak a Hősök tere M–Zichy Géza utca közötti megállók. A módosított útvonalon a járatra Gundel Károly út (Hősök tere) megállóban, a 72-es trolibusz Állatkert, Széchenyi fürdő M, Kacsóh Pongrác út, Bethesda utca, Közlekedési Múzeum, Vakok Intézete megállójában, majd a Stefánia út megállóban lehet felszállni.

76-os trolibusz
Szerdán 12:00–20:00 között az Andrássy út zárása miatt módosított útvonalon, részint a 72-es trolibusz vonalát követve közlekedik.
A járat a Jászai Mari tér irányában a Keleti pályaudvar–Nefelejcs utca–István utca–Ajtósi Dürer sor–Hermina út–Állatkerti körút–Gundel Károly út–Szondi utca–Izabella utca módosított útvonalon halad. Kimaradnak a Keleti pályaudvar M (Garay utca)–Andrássy út közötti megállók. A módosított útvonalon közlekedő járatra az alábbi megállókban lehet felszállni:
Keleti pályaudvar M (Garay utca): a 79-es trolibusz végállomása,
Zichy Géza utca: a 74-es, 75-ös trolibusz megállóhelye,
Vakok Intézete: a 72-es trolibusz megállója,
Közlekedési Múzeum: a 72-es trolibusz megállója,
Bethesda utca: a 72-es trolibusz megállója,
Széchenyi fürdő M: a 72-es trolibusz megállója,
Állatkert: a 72-es trolibusz megállója,
Gundel Károly út: a 72-es trolibusz megállója,
Honvédkórház (Hősök tere M): a 72-es trolibusz megállója,
Rippl-Rónai utca: a 72-es trolibusz megállója,

A Keleti pályaudvar M (Garay utca) irányában a járat a Podmaniczky utca–Munkácsy Mihály utca–Szondi utca–Gundel Károly út–Állatkerti út–Hermina út–Ajtósi Dürer sor–Dózsa György út–Alpár utca–Garay utca–Baross tér módosított útvonalon halad, és nem érinti az Izabella utca–Keleti pályaudvar M (Garay utca) közötti megállókat. A járatra a módosított útvonalon az alábbi megállókban lehet felszállni:
Szinyei Merse utca: a Podmaniczky utcában a Szinyei Merse utca kereszteződése után,
Rippl-Rónai utca: a 72-es trolibusz megállója,
Honvédkórház (Hősök tere M): a 72-es trolibusz megállója,
Gundel Károly út: a 72-es trolibusz megállója,
Állatkert: a 72-es trolibusz megállója,
Széchenyi fürdő M: a 72-es trolibusz megállója,
Bethesda kórház: a 72-es trolibusz megállója,
Közlekedési Múzeum: a 72-es trolibusz megállója,
Vakok Intézete: a 72-es trolibusz megállója,
Zichy Géza utca: a 74-es, 75-ös trolibusz megállója,
Ajtósi Dürer sor: a 79-es trolibusz megállója,
Cserhát utca: a 79-es trolibusz megállója,
Keleti pályaudvar M: a 79-es trolibusz megállója.

86-os autóbusz
Kedden késő délután és kora este két szakaszon, megosztva közlekedik:
a vonal déli szakaszán 17:20 és 19:30 között Újbuda, Függetlenségi park–Batthyány tér M+H között,
a vonal északi szakaszán
17:20–18:00 között Óbuda, Bogdáni út–Batthyány tér M+H között,
18:00–19:30 között pedig Óbuda, Bogdáni út–Margit híd H között.
Szerdán 13:00–14:30 között két szakaszon, megosztva közlekedik:
a vonal déli szakaszán Újbuda, Függetlenségi park és a Batthyány tér M+H között,
a vonal északi szakaszán pedig Óbuda, Bogdáni út és a Margit híd H között.

91-es, 191-es, 291-es autóbusz
Szerdán 13:30–14:30 között a 91-es és a 291-es autóbusz rövidített útvonalon, a Széll Kálmán tér M, illetve Zugliget (Libegő) és a Margit körút között jár. Ideiglenesen felszállóhelyet jelölünk ki a Margit utcában, a Margit körút kereszteződése után. A 191-es autóbusz a Széll Kálmán tér M és a Sarolta utca között módosított útvonalon közlekedik: a Rómer Flóris utca–Margit körút–Széll Kálmán tér–Margit körút–Margit utca útvonalon
Szerdán 14:30–15:15 között mindhárom járat budai végállomása és a Jászai Mari tér között jár.

105-ös busz
Kedden 23:00–tól az utolsó járatindulásig, szerdán az első járatindulástól 14:00–ig, majd 15:30–tól az utolsó járatindulásig módosított útvonalon, az Andrássy út helyett a Podmaniczky utcán közlekedik.
A Gyöngyösi utca M irányában kimaradnak a Bajcsy-Zsilinszky út M–Hősök tere M közötti megállók. A járatra a módosított útvonalon az alábbi megállókban lehet felszállni:
Szent István Bazilika: a 9-es busz megállója,
Arany János utca M: a 9-es busz megállója,
Podmaniczky utca: a 72-es trolibusz megállója,
Nyugati pu. M (Podmaniczky utca): a 72-es trolibusz megállója,
Ferdinánd híd (Izabella utca): a 72-es trolibusz megállója,
Szinnyei Merse utca: a 72-es trolibusz megállója,
Bajza utca: a 72-es trolibusz megállója,
Munkácsy Mihály utca: a 72-es trolibusz megállója,
Honvéd kórház (Hősök tere M): a 72-es trolibusz megállója.

Az Apor Vilmos tér irányában kimaradnak a Hősök tere M–Bajcsy-Zsilinszky út M közötti megállók. A járatra a módosított útvonalon az alábbi megállókban lehet felszállni:
Honvédkórház: a 72-es trolibusz megállója,
Rippl-Rónai utca: a 72-es trolibusz megállója,
Bajza utca: a 72-es trolibusz megállója,
Szinyei Merse utca: a 72-es trolibusz megállója,
Ferdinánd híd (Izabella utca): a 72-es trolibusz megállója,
Nyugati pályaudvar M (Podmaniczky utca): a 72-es trolibusz megállója,
Bajcsy-Zsilinszky út: a 72-es trolibusz megállója,
Arany János utca M: a 9-es busz megállója,
Szent István Bazilika: a 9-es busz megállója.

Szerdán 14:20–15:30 között a Bajcsy-Zsilinszky út és a nagykörút zárása miatt
a Gyöngyösi utca M irányában az Akadémia utca–Steindl Imre utca–Nádor utca–Vértanúk tere–Báthory utca–Szemere utca–Kálmán Imre utca–Bajcsy-Zsilinszky út–Nyugati téri felüljáró–Váci út–Ferdinánd utca–Podmaniczky utca–Munkácsy Mihály utca–Szondi utca–Dózsa György út útvonalon halad, és nem érinti a József Nádor tér–Hősök tere M közötti megállókat. A módosított útvonalon a járatra az alábbi megállókban lehet felszállni:
Széchenyi István tér: a villamospótló busz megállója,
Kossuth Lajos tér M: a 115-ös busz megállója,
Váci út: a Balzac utca magasságában,
Szinyei Merse utca: a Podmaniczky utcában a Szinyei Merse utca kereszteződése után,
Bajza utca: a 72-es trolibusz megállója,
Munkácsy Mihály utca: a 72-es trolibusz megállója,
Honvéd kórház (Hősök tere M): a 72-es trolibusz megállója.

az Apor Vilmos tér irányában a Szondi utca–Bajza utca–Podmaniczky utca–Ferdinánd híd–Lehel tér–Váci út–felüljáró–Bajcsy-Zsilinszky út–Kálmán Imre utca–Honvéd utca–Báthory utca–Nádor utca–József Attila utca–Széchenyi István tér útvonalon halad és nem érinti a Hősök tere M–Hild tér közötti megállókat. A módosított útvonalon a járatra az alábbi megállókban lehet felszállni:
Honvédkórház (Hősök tere M): a 72-es trolibusz megállója,
Rippl-Rónai utca: a 72-es trolibusz megállója,
Podmaniczky utca: a Ferdinánd híd felhajtója előtt,
Lehel tér M: a 115-ös busz megállója,
Bajcsy-Zsilinszky út: a 70–es, 78-as trolibusz megállója,
Honvéd utca: a 70–es, 78-as trolibusz megállója,
Kossuth Lajos tér M: a 115-ös busz megállója,
Széchenyi utca: a 115-ös busz megállója,
Zrínyi utca: a 115-ös busz megállója.

115-ös autóbusz
Szerdán 14:00 és 20:00 között két szakaszon, megosztva közlekedik,
a vonal északi felén az Árpád híd M–Széchenyi István tér, illetve
a vonal déli felén a Boráros tér (Közraktár utca) H–Uránia között.
Ezen felül 14:00–15:30 között a Nagykörút zárása miatt a vonal északi ágán a járat a Lehel tértől a Váci út–Nyugati téri felüljáró–Bajcsy-Zsilinszky út–Kálmán Imre utca–Honvéd utca–Báthory utca–Nádor utca–József Attila utca–Széchenyi István tér–Akadémia utca–Steindl Imre utca–Nádor utca–Vértanúk tere–Báthory utca–Szemere utca–Kálmán Imre utca–Bajcsy-Zsilinszky út–Nyugati téri felüljáró–Váci út–Lehel tér módosított útvonalon közlekedik és a Széchenyi István tér irányában nem érinti a Csanády utca, a Radnóti Miklós utca, a Szent István körút, a Markó utca, a Szende Pál utca, a Március 15. tér és a Fővám tér megállókat. A járatra a módosított útvonalon az alábbi megállókban lehet felszállni:
Bajcsy-Zsiliszky út: a 70–es, 78-as trolibusz megállója,
Honvéd utca: a 70–es, 78-as trolibusz megállója,
Széchenyi István tér: a villamospótló autóbusz megállója,
Kossuth Lajos tér M: saját megállója,
Váci út: a Balzac utca magasságában.

160-as, 260-as autóbusz
Kedden 18:00–19:30 között, majd szerdán 13:00–14:30 között rövidített útvonalon, Békásmegyer H-tól illetve a Kocsis Sándor úttól csak a Margit Híd H-ig közlekedik.

979-es éjszakai autóbusz
A keddről szerdára, illetve a szerdáról csütörtökre virradó éjszaka módosított útvonalon, az Andrássy út helyett a Podmaniczky utcán közlekedik.
Újpalota, Nyírpalota út irányában kimaradnak a Bajcsy-Zsilinszky út M–Hősök tere M közötti megállók. A járatra a módosított útvonalon az alábbi megállókban lehet felszállni:
Szent István Bazilika: a 9-es busz megállója,
Arany János utca M: a 9-es busz megállója,
Podmaniczky utca: a 72-es trolibusz megállója,
Nyugati pu. M (Podmaniczky utca): a 72-es trolibusz megállója,
Ferdinánd híd (Izabella utca): a 72-es trolibusz megállója,
Szinnyei Merse utca: a 72-es trolibusz megállója,
Bajza utca: a 72-es trolibusz megállója,
Munkácsy Mihály utca: a 72-es trolibusz megállója,
Honvédkórház (Hősök tere M): a 72-es trolibusz megállója,
Hősök tere M: a 105-ös busz megállója.

Csepel, Csillagtelep irányában kimaradnak a Hősök tere M–Bajcsy-Zsilinszky út M közötti megállók. A járatra a módosított útvonalon az alábbi megállókban lehet felszállni:
Hősök tere: a 20E busz megállója,
Szinyei Merse utca: a 72-es trolibusz megállója,
Ferdinánd híd (Izabella utca): a 72-es trolibusz megállója,
Nyugati pályaudvar M (Podmaniczky utca): a 72-es trolibusz megállója,
Bajcsy-Zsilinszky út: a 72-es trolibusz megállója,
Arany János utca M: a 72-es trolibusz megállója,
Szent István Bazilika: a 9-es busz megállója.

A BKK a forgalomkorlátozások okozta nehézségek miatt a közlekedők megértését és türelmét kéri. Egyben azt is javasolja, ha nem az ünnepi rendezvényekre igyekszik és teheti, kerülje el a belvárost!

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek