Busz és személyautó ütközött a fővárosban

MTI/iho   ·   2016.07.29. 16:03
Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a baleset a a XIV. kerületben, a Thököly út és a Szabó József utca kereszteződésében történt. Mindkét jármű utasai között vannak sérültek. A hirado.hu információja szerint gyermekek és idősek is vannak a sérültek között, négy mentőautó érkezett a baleset helyszínére.

Egy 133E jelű busz és egy személyuató ütközött össze a XIV. kerületben, a balesetben öten sérültek meg (fotó: Lakatos Péter/MTI)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Haszonjármű

EKM: gyorsabbá válik a nagykategóriás jogosítványszerzés

iho/közút   ·   2024.06.19. 08:05

Újabb egyszerűsítéssel, ezúttal a nagykategóriás jogosítványszerzés gyorsításával segíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a hazai szállítmányozási és fuvarozói ágazat fejlődését, a szektorban tapasztalt munkaerőhiány csökkentését. A jövőben a teherautók vezetésére jogosító C kategóriás jogosítvánnyal egyidőben megszerezhető az ahhoz kapcsolt nehézpótkocsiból álló járműszerelvényekre szóló CE kategóriás vezetői engedély.

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.