Ellátogatna a Dunakanyarba? Megteheti szezonális napijeggyel, családdal is!

MTI/iho   ·   2024.05.09. 15:00
dunakanyar_kiss

Május 10-étől ismét megvásárolható a szezonális Dunakanyar napijegy, amely a MÁV–Volán-csoport térségben közlekedő, illetve a Mahart kijelölt járatain is érvényes.

Idén bővül a jegy felhasználhatósága a MÁV–Volán-csoport járatain: még több vonaton, HÉV- és Volánbusz-járaton lesz érvényes a Dunakanyar napijegy, amely már családi jegyként is megváltható május 10-étől.

A jegyet a Volánbusz összes Solymár és Budapest, valamint Nagykovácsi és Budapest közötti (helyközi sárga színű, agglomerációs kék színű és éjszakai) járatán, továbbá a H5-ös (szentendrei) HÉV teljes vonalán, illetve a MÁV-Start S77-es vonatain és az S71/G71-es vonatokkal közös (Vác–Csörög) szakaszán is használhatják az utasok.

A Dunakanyar napijeggyel igénybe vehető útvonalak (kép forrása: MÁV–Volán-csoport)

A Mahart Váci körjárata megszűnt, de továbbra is használható a napijegy a Visegrád grand tour (korábban visegrádi körjárat), az Esztergom grand tour (korábban esztergomi körjárat) és a szentendrei körjárat hajóin.

A jegyek kétféle változatban vásárolhatók meg a MÁV-Start pénztáraiban, jegyértékesítő automatáiban, illetve online a MÁV-applikációban; felnőtteknek a termék változatlanul 2499 forintért érhető el, de újdonság a 6999 forintos családi Dunakanyar napijegy, amely két felnőtt és két, velük együtt utazó 14 év alatti gyermeknek érvényes.

(Nyitóképünk forrása: MÁV–Volán-csoport)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek