Fotózd le nekünk! - Égkék buszok

Berky Dénes   ·   2012.12.24. 18:00
kiskep_kekek

Először augusztus ötödikén találkozhattunk a 21-es vonalon az égkék színterv szerint festett buszokkal, konkrétan a VT-Transman Volvo Aabenraa-ival. Azóta volt időnk szokni az új arculatot, ugyanis érkeztek vissza Székesfehérvárról égkékre festett Ikarus 412-esek, de a BKV használtan vásárolt Volvo 7700-asai és Mercedes Citarói is - miután átestek az átalakításokon - ilyen színben mutatkoztak be. A múlt héten tehát arra kértük olvasóinkat, hogy a megosztó színű buszokról küldjenek képeket. Sokan fotózták és fotózzák még most is a szokatlan színük miatt, így jó pár kép érkezett. Tekintsék meg tehát válogatásunkat, jó képnézegetést és kellemes karácsonyt kívánunk!

Nagy Imre felvételén a frissen arculatosított Volvo 7700-asok sorakoznak a VJSZ előtt

A jövő hét témája: A karácsonyi fényvillamos. Immár harmadik évben díszítik fel az egyik UV párost sok ezer LED fénnyel, hogy egyfajta nosztalgia és ünnepi keverékként rója Budapest utcáit. Idén már a 2A, 19-es és a 47-es vonalon is közlekedik december 9-e óta a fényvillamos. A menetrend a BKV honlapján megtalálható, a két ünnep között biztos keríthet az is időt egy kis fotózásra, aki ez elmút két évben még nem tette meg. Várjuk tahát képeiket a berky.denes@indohaz.hu email címre, december 30-án, este 18 óráig. A tárgy rovatba ezt írják: Fotózd le nekünk!

Kapcsolódó hírek

Közút Autóbuszközlekedés

Ez a balkanyar most más volt, ünnepibb: újra lehetett fotózni egy negyvenöt évvel ezelőtt készült fotót Szegeden

iho/közút   ·   2024.04.29. 12:10

Az 5-ös vonalon a Bartók tér és Újszeged, Gyermekkórház között négy és fél évtizede indult el a trolibusz-közlekedés, elsőként a vidéki nagyvárosok között. Emlékjeggyel, emlékmatricával és egy emlékezetes szalagátvágós balkanyarral ünnepelte az évfordulót a Szegedi Közlekedési Társaság.