Járatellenőrzési akció zajlott a 4-6-os villamosokon

MTI/iho   ·   2024.09.03. 08:55

A BRFK, a BKV és a BKK az elmúlt napokban kiemelten ellenőrizte a 4-es és a 6-os villamos teljes vonalát, annak megállóit és környezetét.

Összehangolt fővárosi járatellenőrzési akció zajlott a hétvégén a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK), a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság (FÖRI), a Budapesti Közlekedési Zrt. (BKV) és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésében.

A BKK közleménye alapján az augusztus 30-a és szeptember 1-je között szervezett járatellenőrzésen jegyellenőrök, vagyonőrök, minőségellenőrök, rendőrjárőrök, közterület-felügyelők és a BKV munkatársai vettek részt.

A BKK munkatársai több mint 6300 utast ellenőriztek, és a társaság minőségellenőrei emellett 49 alkalommal ellenőrizték a járatok tisztaságát, valamint fizikai állapotát.

Jellemző problémának nevezték, hogy több utas nem tartotta be az utazási feltételeket és étellel vagy itallal szállt fel a járműre, így veszélyeztetve mások ruházatát, valamint a jármű tisztaságát.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek