Kárpát-Bobó segített a HÉV-nél

iho   ·   2015.06.15. 14:02
00kicsi

Egy időben egyre-másra jöttek a hírek kábellopásokról, a tolvajok főleg a jórészt igen néptelen területeken futó ráckevei vonalat pécézték ki maguknak. Emellett állandósult lassújelek tették „csigavasúttá” a zöld szerelvényeket. A június kisebb-nagyobb karbantartásokkal telik a vonalon, a helyenként vízzsákokkal erősen teletűzdelt pályaszakaszon, Soroksár, Hősök tere és Dunaharaszti külső között rostálják az ágyazatot 13-a és 27-e között. Június 13-ától 19-éig a jobb, Ráckeve irányú, majd 27-éig a bal, Vágóhíd irányú vágány a soros. A munkagépek vontatásában a Kárpát Vasút 449 021 pályaszámú Bobója, és a 628 168-as Szergej segédkezett az első hétvégén.

Érkezik Millenniumtelepre a Kárpát Vasút Bobója június 14-én<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(Becsky András felvételei)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.