Kértük, kaptuk, kitesszük: „barátságmozdony”, ahogy az olvasók látják

iho/vasút   ·   2015.06.26. 08:45
barmozd150625_0

Csütörtökön kaptuk a hírt: fölmatricázták a hármas Taurust, amely most már a Német–Magyar Barátság Évét hirdeti. Mivel a Loc&More Kft. „megsúgta” azt is, mikor és hová indul először a „barátságmozdony”, így megkértük olvasóinkat ha látják, fotózzák le nekünk a gépet!

Hárman eleget is tettek a fölhívásunknak, és ott voltak a sínek mentén a Taurus első új ruhás útján. Kibédi Károly a fővárosban, Németh Márk Komáromban, Mezei Miklós Győrben fényképezte le a 470 003-ast.

A fotó „Kelenföld bejárati jelzőnél készült, a Délibe vezető felüljáró előtt. A készítés ideje 18:21.” A képre kattintva galéria nyílik (fotó: Kibédi Károly)

Várjuk a további képeket is, amint megkapjuk azokat, bővítjük a galériánkat! Arra kérünk mindenkit, írja meg, hol, és mikor „botlott bele” a mozdonyba!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek