Két helyszínen is gázolt a vonat

iho/biztos út   ·   2017.05.25. 14:29

Csütörtökön délután fél kettőkor a gyömrői állomáson a Budapestről Békéscsabán át Lőkösházára közlekedő 754-es gyorsvonat halálra gázolt egy embert. Az eset következtében a Maglód-Gyömrő-Mende szakaszon a vonatok csak az egyik vágányon közlekedhetnek. A helyszínelés ideje alatti korlátozás miatt a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon közlekedő vonatok menetideje tizenöt-harminc perccel is meghosszabbodhat.

Gyömrőn a 754-es gyors, Veresegyházon pedig egy személyvonat gázolt el egy-egy embert, néhány perc különbséggel

Nem sokkal később, kettő óra előtt a veresegyházi állomásról kihaladó, Vácig közlekedő személyvonat egy embert elgázolt. A baleset miatt Veresegyház és Őrbottyán között a hatósági intézkedésig szünetel a vonatközlekedés. Az utasokat várhatóan vonatpótló buszok szállítják. Az ideiglenes korlátozás miatt a Budapest-Veresegyház-Vácrátót-Vác vonalon közlekedő délutáni vonatoknál húsz-harminc perces késésekre kell számítani. A 71-es vonalra csütörtökön rájár a rúd: reggel Őrbottyánnál ütközött személygépkocsival egy vonat.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek