Kirúgtak három embert a BKK menedzsmentjéből?

iho   ·   2015.04.09. 17:53

Az Index információi szerint a wellnessfürdő-botrány miatt három vezetőt kirúgnak a BKK menedzsmentjéből. Állítólag távozik Somodi László vezérigazgató-helyettes, Markovics Ernő vezérigazgató-helyettes és Mihálszky Gábor tömegközlekedési divízióvezető. Mindhárman még a Vitézy-érából maradtak a BKK-nál. A BKK még nem válaszolt, de más forrásból a lap úgy tudja, hogy a három vezető egyike sem vett részt a börzsönyi úton, ezért valószínűleg inkább a kiszivárogtatás gyanúja állhat kirúgásuk hátterében. Mint ismert, egy romantikus erdei wellnesshotelben tárgyalta meg a BKK új felső vezetése a szervezeti felépítés változtatásait és a budapesti közlekedés jövőjét, aminek Tarlós István főpolgármester nem örült, és vizsgálatot indított a vezetőség ellen.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek