Március 1-jétől Várpalota helyi autóbuszbérletei is megvásárolhatók a MÁV applikációban és a pénztárakban

iho/közút   ·   2021.02.28. 17:30
00_mav_varpalota

A MÁV-Volán-csoport közös fejlesztéseinek köszönhetően újabb város helyi bérletei lesznek elérhetők a MÁV-Start jegyértékesítési rendszerében.

Március 1-jétől már Várpalota helyi autóbuszbérleteit is meg lehet váltani a MÁV applikációjában és a MÁV-Start pénztáraiban, ennek köszönhetően az utasoknak gyorsabb és egyszerűbb lesz a vásárlás.

A MÁV és a Volánbusz közötti stratégiai közös együttműködés kiemelt célja a városi, regionális és helyközi közösségi közlekedés fejlesztése, a szolgáltatások összekapcsolása. A MÁV-Start és a Volánbusz elkötelezett a közös értékesítési ajánlatok folytatása iránt, melynek célja egy településeken és szolgáltatásokon átívelő, XXI. századi közösségi közlekedési platform létrehozása. A tarifális átjárhatóság megteremtése azért is kiemelkedően fontos, mert a vasúttársaság által jelentősen fejlesztett, környezettudatos szolgáltatást a vasútállomástól távolabbra igyekvők is igénybe tudják venni.

A MÁV mobilalkalmazása 2020 nyarán bővült a Térségi és városi jegyek menüponttal, amelyben több városi, térségi bérlet mellett már a várpalotai összvonalas havi, a tanuló és a nyugdíjas bérlet is elérhető március 1-jétől. A helyi buszjáratokra nem csak a MÁV applikációban, hanem a vasútállomás jegypénztáraiban is lehet majd bérletet venni hétfőtől.

A MÁV applikáció Térségi és városi jegyek menüpontjából már megválthatók a Szeged városi 24 és 72 órás napijegyek és bérletek, továbbá a Volánbusz egyes székesfehérvári, nagykanizsai, zalaegerszegi és siófoki helyi buszbérletei is.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek