Nincs szebb a reggeli rókánál

Vörös Attila   ·   2013.12.21. 17:10
000__IMG_8977__131221_Szar__0609008_0609009_FOX__400

Jókor jártam ma hajnalban Száron, ahova vasútfotós télen, ha süt a nap, nem nagyon megy, hiszen nem süt be a nap a bevágásba. Ez persze ma is így volt, de valahogy lemaradtam arról, hogy mára ilyen szép időt mondtak. Még jó, hogy nem a jászapáti rakott répavontért indultam el a kora hajnali sötétségben, amikor jött az infó, hogy a Fox Rail vonata épp Ferencvárosba ér, és szerelés (gázolaj-tankolás) után indulnak tovább Hegyeshalom felé, akkor inkább Szár mellett döntöttem.

Amikor láttam, hogy csillagos az ég reggel 5-kor, nem aggódtam, mert arra számítottam, hogy pont világosodásban, de még napsütés előtt jönnek Rókáék. Ez persze nem sikerült, kicsit később értek Szárra, viszont annyira szép volt a zúzmarás természet, hogy a szombat reggeli képekkel azért ki merek állni az olvasóközönség elé. Több szöveg most nincs is, nézzék a képeket!

Nagyon szép volt a természet, jól passzol bele a Fox Rail tehervonata a két Sulzerrel<br>Kattintson a galériáért!<br>(képek: Vörös Attila)

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek