Pótlóbusz jár a fogaskerekű helyett

iho   ·   2018.02.12. 11:28

Cserélik az Adonis utca és a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút között a rossz állapotban levő sínszálakat és fogasléceket, ezért a 60-as (fogaskerekű) villamos 2018. február 19-én (hétfőn) az első járatindulástól 2018. március 29-én (csütörtökön) az utolsó járatindulásig a Városmajor és az Adonis utca megálló között jár. 60-as jelzéssel pótlóbusz közlekedik a Svábhegy és a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút megálló között.

A korlátozás ideje alatt a térségben elsősorban a 21-es és 21A autóbusz használata javasolt. A pótlóbuszokon mindkét irányban, valamint a munkák ideje alatt a 21-es, a 21A és a 212-es autóbuszon az Adonis utca és a végállomások között felfelé szállítható kerékpár, de a kerekesszékkel és a gyerekkocsival utazók a kerékpárosokkal szemben előnyt élveznek, ha azonos helyen szállnak fel – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.