Rakoncátlan kutya miatt állt le az M3-as metró

MTI/iho   ·   2017.09.01. 10:45
400px_metrokutya

Dél környékére sikerült befogni a metróalagútba tévedt kutyát, így újra teljes szakaszon jár a 3-as metró. Az elszabadult eb miatt pótlóbuszok jártak előbb a Deák tér és Újpest-Központ, majd a Lehel tér és a Nagyvárad tér között. A kistestű kutyát a Dózsa György úti metrómegállónál hozták ki az alagútból.

A Husi nevű kutya pár órára megakasztotta a menetrendszerű közlekedést az M3-as metróvonalon pénteken délelőtt (fotó: BKK Facebook-oldala)

Korábban írtuk:

A BKK fődiszpécsere, Bakó Pál arról tájékoztatta péntek délelőtt az MTI-t, hogy az eb az Árpád hídi metrómegállóban szakadt el gazdájától. Az elszabadult kutyát állatvédők, kutyás rendőrök próbálják kihozni a metróalagútból. Amint sikerül befogni, újraindul a metróközlekedés a Deák tér és Újpest-Központ megállók között.

A pótlóbuszok később a Lehel tér és Nagyvárad tér közötti szakaszon közlekedtek. A pótlás eredetileg a Deák tér és Újpest-Központ megállók között indult el, de a kutya mozgásának megfelelően módosítani kellett. Amint sikerül befogni, újraindul a metróközlekedés a 3-a metró teljes útvonalán.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek