Tarlós utasítására lazítanak a dugón

iho   ·   2013.10.04. 13:47

Tarlós István sajtótájékoztatóján kijelentette: a halaszthatatlan felújítási munkák (például az 1-es villamosé) nem ad hoc politikai döntések, hanem megtervezett, átgondolt fejlesztések. A BKK azonnali intézkedésként hétfőtől, október 7-től három forgalmi sávot engedélyez a reggeli csúcsidőszakban az Árpád hídon Pest felé, ezzel együtt a 26-os, 34-es és 106-os autóbuszok a Margitsziget lehajtójánál nem állnak meg. A Lajos utcában, Pesthidegkúton, a Kis- és a Nagykörúton áthangolják a közlekedési lámpákat, megnyújtva ezzel a zöld jelzés időtartamát.

Az Erzsébet híd pesti oldalán két sávon haladhatnak az autósok, sűrítik az 5-ös (szentendrei) HÉV járatait és a 63-as, 157-es, 257-es buszokat terelve közlekedtetik. Emellett várhatóan október 31-ig ingyenes lesz a hűvösvölgyi P+R parkoló használata is – írja a Figyelő Online.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.