Tervezze utazás közben az útvonalát a BudapestGO applikációval!

iho   ·   2022.10.08. 16:30
01_budapestgo_1millio

Újabb kényelmi funkciókkal frissült a Budapesti Közlekedési Központ applikációja, a BudapestGO. A már több mint másfél millió felhasználóval rendelkező alkalmazással az utasok még pontosabban tervezhetik meg utazásaikat és a fejlesztéseknek köszönhetően gyorsabban használhatják. Akinek nincs beállítva az automatikus frissítés, azoknak az új funkciók aktiválásához mindenképp frissíteni kell az applikációjukat.

Az utasok visszajelzései alapján október első napjaiban több újdonság is bekerült a BKK applikációjába.

Útvonaltervezés járművön utazva

Egy nemzetközi szinten is egyedi, új funkcióval bővült a BudapestGO, amely „Járműről tervezek” elnevezéssel szerepel az applikációban. Ezentúl már menet közben, kényelmesen – akár egy váratlan torlódás közben is – új útvonalat lehet tervezni. Ennek köszönhetően az ügyfél valós, percre pontos adatot kap az érkezésre vonatkozóan, mert az alkalmazás a járművön való tartózkodást is figyelembe veszi az útiterv megadásakor. Így például nem irányít el gyalog a következő megállóig vagy nem akar felszállítani a következő járatra.

Járműtípusok szűrése

A BudapestGO-val ezentúl a járműtípusokat is szűrni lehet, az ügyfelek választhatnak földalatti, földfelszíni vagy kötöttpályás járatok közül. Ez a funkció segíthet a nehezebben mozgó vagy kerekesszékkel közlekedő ügyfeleknek, hogy számukra ideálisabb, akadálymentes útvonalakat tervezzenek, emellett például a kisgyermekes családoknak vagy turistáknak lehetőségük lesz a felszín feletti járatokkal kalkulálni.

Gyorsabb az app

Az alkalmazás megnyitása gyorsabb lett, az eddigihez képest telefontípustól függően 1–3 másodperccel rövidebb betöltést biztosít a felhasználóknak. Ennek köszönhetően az utasok kevesebb idő alatt tervezhetik meg utazásaikat, vásárolhatnak jegyet vagy bérletet, és hamarabb tudják felmutatni digitális termékeiket.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek