Újabb három hétvégén lesz vágányzár a Gubacsi hídon

iho   ·   2020.09.30. 16:20

A híd részleges felújítása folytatódik, az érintett hétvégéken a csepeli ipar, így a nagy konténerterminálok nehezebben lesznek elérhetőek vasúton.

Idén már négy hétvégén is vágányzár volt a Gubacsi hídon, mivel a rendkívül rossz állapotban levő műtárgyat a teljes kicseréléséig is üzembiztosan kell tartani. A Kis-Duna fölött átívelő hídon vezet Soroksári út rendezőből Csepelre az iparvasút, ezen keresztül lehet elérni a Szabadkikötőt, a Mahart Container Centert, a Metrans terminálját és a szintén heti több irányvonatot kezelő Oiltanking telepét is.

Az alábbi három hétvégén lesz a tervek szerint részleges kizárásos vágányzár a hídon:

  • október 2-4.
  • október 24-25.
  • november 13-15.
Felújítás a Gubacsi-hídon májusban (fotó: Vörös Attila)

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Nem tudja, mennyiért veheti igénybe a közösségi közlekedést március 1-jétől? Akkor irány az ujtarifa.hu!

iho/vasút   ·   2024.02.21. 13:00

Tájékoztató weboldalt indított a MÁV–Volán csoport a március 1-jével induló új tarifarendszerről, melyen többek között az új bérletekről és kedvezményekről, a 24 órás napijegyekről, valamint a fővárosi agglomerációt érintő közlekedési változásokról lehet informálódni.