Újfehértói baleset: ideiglenes menetrend a 100-ason

iho/vasút   ·   2021.04.21. 07:00
01_ujfehertoi_baleset

A balesetben érintett pályaszakasz helyreállításáig ideiglenes közlekedési rendet vezetnek be. A pótlóbuszokra való átszállások miatt a záhonyi vonalon, főleg a Debrecen–Nyíregyháza szakaszon utazóknak jelentősen, 30–60 perccel hosszabb eljutási idővel kell számolniuk.

  • A vonatok Budapest–Cegléd–Szolnok–Püspökladány felől Debrecenig közlekednek, illetve onnan fordulnak vissza az alapmenetrendjük szerint.
  • A Miskolc, Szerencs felől érkező vonatok Nyíregyházáig közlekednek és onnan indulnak vissza az alapmenetrendjük szerint.

Debrecen és Nyíregyháza között intercity pótlóbuszokat indítanak. Az intercity vonatok nem várnak csatlakozásra Debrecenben és Nyíregyházán, hogy a távolabbi állomásokról utazóknak a menetrend tartható legyen.

A távolsági vonatok Nyíregyháza és Miskolc között is felármentesen vehetők igénybe.

Debrecen és Hajdúhadház, illetve Nyíregyháza és Újfehértó között egy-egy személyvonati szerelvény ingázik, Hajdúhadház és Újfehértó között pótlóbuszok közlekednek. A Debrecen–Nyíregyháza szakaszon a normál menetrendben megszokotthoz képest ritkábban indulnak a vonatok.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek