Vasutasgyőzelem az Infrastruktúra Kupán

iho   ·   2013.11.26. 20:00
00

A PromoSport Kft. tizedik saját szervezésű versenyén az infrastruktúrában dolgozó cégek képviselőit szólították pályára. Az indok – ahogy Szalay Gergő, a PromoSport Kft. ügyvezetője a megnyitón elmondta – a 2013-ban lezáruló infrastrukturális beruházások sorozata, amely többek közt a vasútfelújításban is látványos eredményeket hozott.

A győztes MÁV-Trakció csapata<br>(forrás: PromoSport Kft.)

Az I. infrastruktúra Kupa fővédnöke Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter, főtámogatója a Swietelsky Magyarország Kft. volt.

A támogatók listája...

A részt vevő csapatokat négy csoportba sorolták, a körmérkőzéses rendszerű selejtezőket követően a legjobb nyolc között már egyenes kiesési rendszerrel folytatódott a küzdelem. A döntőben a MÁV-Trakció csapata 3–0-ra nyert a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató ellen, a bronzmecsen a GYSEV csapata 4–2-re verte a BKK Közút gárdáját. Az eredményhirdetésen a gólkirályokat – Györfi Gábor (NÚSZ), Mezei Zsolt (MÁV-Trakció) – és a torna legjobb kapusát – Jabronka Csaba (GYSEV) is különdíjjal jutalmazták.

...köztük az IHO

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek