velencei-tó

Vasút Nagyvasút

Közel félmillióan keltek útra vonattal az elmúlt hétvégén

iho/vasút   ·   2021.06.22. 16:20

A vakáció és az első igazán meleg nyári hétvége utazásra csábította az embereket, mintegy 470 ezren szálltak vonatra országszerte. A Balaton déli partjára új emeletes, Kiss motorvonatokkal is el lehet jutni a fővároson át a Szob–Vác–Fonyód, valamint a Szolnok–Cegléd–Fonyód útvonalon.

Vasút Nagyvasút

Nemcsak a menetrend, a kedvezmények is nyáriak – ha a Balatonra vonatozunk

iho/vasút   ·   2019.06.11. 20:00

A nyaralni és kirándulni indulók 2019 nyarán is az utazási igényekhez igazodó járatok közül választhatnak, a Balaton északi és déli partja, illetve a Velencei-tó felé egyaránt. Ugyanakkor érdemes megnézni a nyári főszezon kedvezményeit, amelyek között még a dolgozói bérletesek is kapnak utazási kedvezményt a nyári utazásikhoz, a diákok pedig ismét válthatnak Vakáció bérletet.

Vasút Nagyvasút

Újra itt a nyár és a nyári menetrend

Károly Szabolcs   ·   2019.06.08. 09:00

Június 15-étől augusztus 25-éig légkondicionált motorvonatok, intercity- és étkezőkocsik, hétvégén plusz járatok és kerékpárszállítási lehetőség várja az utazókat a Balaton és a Velencei-tó felé.

Zöldút Kerékpár

Bringával a Balatonra? Végig kerékpárúton? Hát persze!

iho/zöldút   ·   2017.09.26. 08:45

2019 nyarára elkészülnek a Budapest–Balaton kerékpárúthoz kapcsolódó fejlesztések, így a fővárosból kerékpáron is el lehet majd jutni a Balatonra – jelentette be a kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos Velencén, ahol bemutatták a Velencei-tó kerékpáros forgalmát számláló berendezést is.