Dróthúzás hétvégente

iho   ·   2016.09.13. 16:44
00kicsi

Öt őszi hétvégén közlekednek vonatpótló autóbuszok péntek estétől vasárnap üzemzárásig a 2-es vonalon. Egységes a hétvégi menetrendekben, hogy Budapest-Nyugati pályaudvarról Esztergomba 17.11-kor, visszafelé 19.11-kor elmegy az utolsó vonat.

Az érintett hétvégéken – szeptember 23–25., szeptember 30–október 2., október 7–9., november 4–6. és november 11–13. – Árpád híd Volánbusz pályaudvarról E jelzéssel közlekednek autóbuszok a teljes vonalon, amelyek Üröm megállóhelyen nem állnak meg, valamint Solymár helyett az Auchan áruháznál levő elágazás, Piliscsaba vasútállomás helyett Piliscsaba, iskola megállót használják. Az S jelzésű vonatpótlók Árpád híd–Piliscsaba között közlekednek, Solymár vasútállomásnál és Pilisszentiván, községházánál állnak meg. Klotildliget–Szabadságliget között P jelzésű betétjáratok járnak. Az említett hétvégén a 4-es vonalon is pótlóbuszok közlekednek szombaton és vasárnap Esztergom–Tokod között.

(forrás: MÁV Zrt.)

Az ünnepi forgalom miatt az október 23-ai és a november 1-jei hétvégén nem lesz vágányzár. A részletes menetrendet a MÁV-Start honlapján olvashatjuk.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek