Fejleszti Hall in Tirol-i telephelyét a Gebrüder Weiss

iho   ·   2015.09.28. 13:38

Az Innsbrucktól keletre található, augusztus elején átadott Hall in Tirol-i bázis százharmincezer négyzetméteres raktárterületével, valamint ezer négyzetméteres kiszolgáló-területével ötezer raklapnyi helyet biztosít. Az új telephely ideális csomópont a Tirol, Németország és Svájc között zajló áruszállítás számára, mivel az Orange Combi Cargo által a vasúti összeköttetés is biztosított a kelet-nyugati irányú útvonalon.  Az Olaszországba tartó szállítmányok számára is előnyös a vasúti szállítási lehetőség.

Az 1823-ban alapított, huszonöt éve Magyarországon is tevékenykedő Gebrüder Weiss az Ausztria első klímasemleges logisztikai raktárának számító wörgli raktárával bizonyítja a hozzáadott érték fenntartható előteremtésének fontosságát előtérbe helyező szemléletét. A fenntarthatóság koncepciója a halli terminálnál is lényeges szempont volt, ezt jelzi az energiahatékony világítási rendszer, valamint a felszín alatti termálvizet használó fűtés. Az új telephelynek által biztosított plusz kapacitásnak köszönhetően a vállalat az ügyfelek utolsó pillanatban érkező kívánságait sokkal gyorsabban és rugalmasabban tudja kezelni – írja a Logistik Express.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek