Kínai repülőgép-értékesítő céggel szerződött a Magnus Aircraft

iho/repülés   ·   2023.05.24. 09:00
5

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Magnus Aircraft a távol-keleti stratégiájában: hosszú távú együttműködési megállapodást kötöttek a Rizhao Wohe Aviation Service Co., Ltd. vállalattal: ötven repülőgépet rendeltek.

A Rizhao Wohe Aviation Service Co., Ltd. vállalat 2003-ban alakult a Rizhao High-tech Zone-ban, főként repülőgép-értékesítéssel, alkatrészellátással és egyéb repülőipari üzletágakkal foglalkozik. Az ünnepélyes keretek között aláírt hosszútávú stratégiai együttműködés keretében a vállalat ötven Fusion repülőgépet rendelt meg 65 millió jüan értékben.

(fotók: Magnus Aircraft)

Az ötven Fusiont három éven belül kell leszállítania a Magnusnak. A stratégiai együttműködési szerződés aláírását követően kereskedelmi megállapodást kötött a Rizhao Wohe Aviation Service Co., Ltd. és a Magnus Aircraft kínai leányvállalata, ami évi negyvenöt repülőgép értékesítését is tartalmazza a régióban.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Repülés Sportrepülés

Lezuhant egy T–28-as Trojan a börgöndi repülőnapon, ketten meghaltak

MTI/iho   ·   2023.09.10. 18:10

Lezuhant az egyik, bemutatót tartó repülőgép a börgöndi repülőnapon vasárnap – közölte a székesfehérvári önkormányzat kommunikációs központja az MTI-vel. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetben ketten a helyszínen életüket vesztették. A gépen az ismert szegedi pilóták, Rózsavölgyi Vilmos és fia, Árpád ültek.