Minden idők legjobb teljesítményével zárt a GEFCO

iho   ·   2014.03.31. 09:56

A GEFCO 2013-as eredményei igazolják az asset-light (nem eszközigényes) üzleti modell megfelelőségét, és megerősítik a rugalmas költségszerkezet hatékonyságát. A GEFCO csoport bebiztosította helyét a tíz legnagyobb logisztikai integrátor között, kész járművek logisztikájában az első számú vállalat Európában.

A PSA Peugeot Citroën a részesedése háromnegyedét még 2012-ben eladta az RZSD-nek, de a GEFCO így is a francia autógyártó kizárólagos szállítója maradt. Az orosz vasutakkal való partnerség azonban új növekedési lehetőségeket jelent a Független Államok Közösségének teljes területén. 2013-ban hét évre szóló megállapodást kötöttek a General Motorsszal, az évi 1,2 millió járműre vonatkozó szerződés értelmében a GEFCO kezeli a gyár európai és oroszországi logisztikai láncának egészét.

Az elmúlt évben három új leányvállalatot nyitottak: a dubaji, mexikói és horvátországi divízióval együtt 37 leányvállalat 150 országban van már jelen.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek