Tüntetés lesz, módosul a kisföldalatti, a 105-ös és a 979-es busz közlekedése

MTI/iho   ·   2015.01.02. 09:38

Az Andrássy úton, az operaház előtti területen tervezett rendezvény előkészületi munkái miatt várhatóan már délelőtt 9 órától lezárták az Andrássy utat az Oktogon és a Bajcsy-Zsilinszky út között.

Emiatt a 105-ös busz az utolsó indulásig, a 979-es busz pedig az első járat indulásától nagyjából éjfélig módosított útvonalon közlekedik. A kisföldalatti délután 5 órától az utolsó indulásig biztonsági okokból nem áll meg a Vörösmarty tér irányában az Opera állomáson.

Erre kell készülni

A buszok ideiglenes megállói: Szent István Bazilika, Arany János utca M, Báthory utca (a 9-es busz megállói), Nyugati pályaudvar M (Podmaniczky utca), Ferdinánd híd (Izabella utca) trolimegállók, ezen felül az észak-pesti végállomások felé Andrássy út (Vörösmarty utca M) az Izabella utcában, illetve Buda és Csepel felé ezzel szemben létesülő ideiglenes megálló.

Ha a demonstráción részt vevők száma szükségessé teszi, a 70-es és a 78-as trolibuszok közlekedése is módosul.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Repülés Hajózás Nagyvasút Légiközlekedés Belvíz

Brüsszel döntött: 2040-ig el kell készülnie a Budapest–Bukarest NSV-nek

iho.hu   ·   2024.06.17. 11:45

Jóváhagyták a TEN-T transzeurópai közlekedési hálózat fejlesztésére vonatkozó új uniós rendeletet, benne a magyar és a román főváros közötti nagy sebességű vasút megépítésére vonatkozó passzust. A döntés végleges, a hálózatot három lépésben fejlesztik tökélyre, a végső határidő 2050.