Változik a BKK-menetrend a március 10-i munkanaphoz kapcsolódóan

iho/közút   ·   2018.03.09. 09:25

A 2018. március 16-i pihenőnapot március 10-én dolgozzuk le, ezért március 10-én a fővárosi közösségi közlekedési járatok az iskolaszüneti menetrend szerint közlekednek, az M3-as metró pedig a munkanapokon megszokott közlekedési rend szerint 20 óra 30-ig Kőbánya-Kispest és Lehel tér között közlekedik. A Lehel tértől Újpest felé ebben az időszakban továbbra is metrópótló busz viszi az utasokat. Este a teljes vonalon pótlóbusz jár az M3-as metró helyett. A metróvonal felújításával és pótlásával kapcsolatos további forgalmi információk a www.bkk.hu/m3felujitas oldalon olvashatók.

Március 9-én, pénteken a munkanapi, illetve ahol van ilyen, ott a hétfőtől csütörtökig érvényes menetrendet kell figyelni a megállóhelyeken. Március 10-én, szombaton az iskolaszünetben érvényes pénteki munkanapi menetrend lesz érvényben Budapesten. Az éjszakai közlekedésben a március 9-ről 10-re virradó éjszaka munkanapi menetrend lesz érvényben. Az M2-es és az M4-es metró a pénteken éjjel megszokott módon hosszabb üzemidővel, éjjel fél egyig közlekedik. Szombat éjjel az éjszakai járatok a megszokott menetrend szerint járnak, az M2-es és M4-es metró ezen a napon is éjjel fél egyig jár.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek