A fiúk a vágányban dolgoznak: pályafelújítások és menetrendi módosítások szeptember 5-étől

iho/vasút   ·   2016.09.03. 16:15
vaganyzar0
Vonatpótlás a 41-esen

A Dombóvár–Kaposvár–Gyékényes vasútvonalon szeptember 11-éig Jákó-Nagybajom és Gyékényes között pályakarbantartást végeznek. Emiatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Jákó-Nagybajom és Gyékényes között vonatpótló buszok szállítják az utasokat. Az Adria nemzetközi vonat kocsijai kerülő útirányon, Budapest-Déli–Székesfehérvár–Siófok–Nagykanizsa–Gyékényes érintésével közlekednek. A munkák miatt Nagyatád és Somogyszob között is pótlóbuszok viszik az utasokat.

Buszozás a Duna jobb partján

Pusztaszabolcs és Dunaújváros között szeptember 11-éig, pályakarbantartás miatt a hirdetményen feltüntetett vonatok menetrendje módosul. Pusztaszabolcs és Dunaújváros között vonatpótló autóbuszokkal kell utazni.

Éjszaki munkák Godisánál

A Budapest–Pusztaszabolcs–Dombóvár–Pécs vasútvonalon, több szakaszon és váltakozó időpontokban pályakarbantartást végeznek. A munkák miatt a vonatok menetrendje módosul. Szeptember 5/6-ától 8/9-éig és szeptember 10/11-étől 15/16-áig éjszakánként Godisa és Szentlőrinc között dolgoznak a vasúti pálya karbantartásán, az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják.

Dolgoznak Nagymarosnál is

A Budapest–Vác–Szob vonalon szeptember 3-ától 4-éig, illetve szeptember 10-étől 11-éig Nagymaros és Szob között pályakarbantartást végeznek. A vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Pótlózás Drégelypalánk és Balassagyarmat között

A Vác–Balassagyarmat vasútvonalon karbantartás miatt szeptember 5-étől 14-éig a hirdetményen feltüntetett vonatok menetrendje módosul. Drégelypalánk és Balassagyarmat között vonatpótlók közlekednek.

Csak a szokásos miskolci

A Miskolc–Szerencs–Sátoraljaújhely vasútvonalon december 10-éig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek pályakorszerűsítési munkálatok miatt, valamint Szerencs és Sátoraljaújhely között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A vonatpótló autóbuszokon a vasúti menetjegyek érvényesek, ugyanakkor csoportok együttes elhelyezését és a kerékpárszállítást nem tudja biztosítani a MÁV-Start. A gyorsjáratú autóbuszok nem térnek be a vasúti megállóhelyekhez.

Csak a szokásos meghosszabbított munka

Vésztő–Gyoma, illetve Vésztő és Szeghalom között javítják a vágányokat október 28-áig. Az utasoknak Vésztő és Szeghalom, illetve Vésztő és Gyoma között vonatpótló autóbuszokkal kell utazniuk.

Hétvégén dolgoznak Soroksár alatt

A Soroksár–Kunszentmiklós-Tass vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt szeptember 10-étől 11-éig a hirdetményen feltüntetett vonatok menetrendje módosul, illetve Budapest-Keleti–Kunszentmiklós-Tass és Soroksár–Kunszentmiklós-Tass között vonatpótló autóbuszok közlekednek. Az Ivo Andric és a Beograd vonatok nemzetközi kocsijai Cegléd, Kiskunfélegyháza érintésével kerülő útirányon át közlekednek.

Csornától Rajkáig buszozni kell

A GYSEV Szombathely–Hegyeshalom vasútvonalán szeptember 3-ától 13-áig karbantartás miatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Csorna–Hegyeshalom–Rajka között vonatpótló autóbuszok viszik az utasokat.

Körmendre csak busz megy Szombathely felől

A GYSEV Szombathely–Szentgotthárd vasútvonalon karbantartás miatt szeptember 11-én 9:33 órától 18-án 14:36 óráig a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A személyszállító vonatok helyett Szombathely és Körmend között vonatpótló buszok járnak. A hirdetményen feltüntetett többi vonat esetében kizárólag a Szombathely–Szentgotthárd vonalszakaszon változik a menetrend.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek