A Stadler tarthatja karban az Alpha Trains Euro9000-eseit

iho/vasút   ·   2024.02.13. 15:00
stadler_euro9000_uj

A megállapodás értelmében tíz évre vállalt teljeskörű szolgáltatásokat a mozdonyokat gyártó svájci vállalat.

A vasútjármű-lízingcég ügyfeleinek Európa-szerte nyújtott legmagasabb szolgáltatási színvonal garantálása érdekében a megelőző, a korrekciós és a nehézkarbantartás is a szolgáltatási csomag részét képezi. A mérföldkőnek számító megállapodás tovább erősíti mindkét vállalat együttműködési erőfeszítéseit a fenntartható és hatékony közlekedési megoldások fejlesztése érdekében.

A mozdonyok és vonatok bérbeadása terén Európában piacvezető Alpha Trains 2023-ban rendelt először a Stadler hattengelyes, hibridüzemű Euro9000-es mozdonyainak legújabb generációjából, akkor tizenkét gépre adták be igényüket; a járműveket 2025–2026 során vehetik át.

Az Alpha Trains szerint a stratégiai együttműködés megerősíti a két vállalat régóta fennálló és sikeres partneri viszonyát, kihangsúlyozva azt a célt, hogy az ügyfeleknek megbízható és hatékony mozdonyflotta álljon rendelkezésre. A Stadler kiterjedt szervizhálózata, kiváló karbantartási múltja és a közös értékek vezettek a megállapodáshoz, melynek köszönhetően az Alpha Trains a kategória legjobb ügyfélszolgáltatását nyújthatja az új Euro9000-esekhez.

A Stadlernél úgy vélik, rugalmas és innovatív karbantartási koncepcióikkal garantálhatják a legmagasabb szintű rendelkezésre állást, ezáltal előnyös pozíciót teremtenek a mozdonyok bérlőinek ahhoz, hogy sikeresen helyt álljanak a vasúti piacon. A széleskörű szervizhálózatnak és a mobil csapatoknak köszönhetően holisztikus támogatást nyújthatnak Ausztriában, Belgiumban, Hollandiában, Németországban, Olaszországban és Svájcban.

Az Alpha Trains olyan vonzó lízingszolgáltatásokat és csúcstechnológiás mozdonyokat kínál, amelyek hozzájárulnak az áruszállítás közútról vasútra történő átterelésének (modális váltás) lehetővé tételéhez és növeléséhez. Az együttműködés jó példázza a két vállalat azon közös elképzelését, mellyel hozzájárulnának az európai közlekedés fenntarthatóbb és hatékonyabb jövőjéhez.

(Nyitóképünkön egy Stadler Euro9000-es. Kép forrása: Stadler AG)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek