E-autózás: tíz perc töltés, száz kilométernyi út

iho/zöldút   ·   2017.06.04. 16:15
siemens_gyorstolto0

A technológia a Siemensé: egy 150 kW-os, nagy teljesítményű töltőrendszerének köszönhetően akár 920 voltos feszültség szinten is tudja tölteni a jelen és a jövő elektromos járműveit. Ez azt jelenti, hogy a csupán tíz percnyi töltés után az elektromos járművek több, mint 100 kilométeres út megtételére képesek.

Egyszerre akár három villanyautót is lehet csatlakoztatni: a CCS, CHAdeMO és Type 2 fő töltési szabványoknak megfelelő elektromos járművekből hármat lehet párhuzamosan tölteni

Ezeket a nagy töltési sebességeket az ECC3000 töltésszabályozóval összekapcsolt, szinkronizált hardverek és szoftverek teszik lehetővé: úgy létesíthető kapcsolat az üzemeltetők töltés-irányító rendszereivel, hogy közben garantált a legnagyobb fokú adat- és informatikai biztonság. Sőt a Sinema Remote Connect használatával megvalósított távoli hozzáférés a gyors és alacsony költségű szervizelést, valamint az optimalizált megelőző karbantartást is segíti.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek