Interjúpárbaj Szeged közlekedéséről

iho/vasút   ·   2012.03.27. 16:39

Csődközeli helyzetbe jutott a Szegedi Közlekedési Kft., közölte rövid idejű regnálása után maga Tóth István Tibor. Az SZKT vezérigazgatója, úgy tűnik, az első borítéknál tart, mert nyilatkozatában mindent elődjére próbált kenni. Ő, Dózsa Gábor nem hagyta válasz nélkül a vádakat. A korábbi vezérigazgató, akinek nevéhez fűződik az úgynevezett nagyprojekt, amely Szeged teljes elektromos közlekedését megújította, írásában cáfolta a vádakat.

A polémia folytatódik, a szegedi délmagyar.hu szerdán fél tízkor egy páros online-interjúban szembesíti egymással és az olvasókkal a két vezetőt. Kérdezni kedd estig lehet egy űrlapon, illetve később kommentben.

Új villamos az új pályán a Rókusi körúton, a Dózsa-éra leglátványosabb eredménye<br />(fotó: Tevan Imre)

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.