Ismét meghirdették a „Kerékpárosbarát település” pályázatot

iho   ·   2014.07.03. 16:22

A minisztérium az elismerésekkel arra ösztönzi az önkormányzatokat és vállalkozásokat, hogy a megfelelő infrastruktúra kialakításával, szemléletformálással tegyék lehetővé és vonzóvá a környezetbarát kerékpáros közlekedést a lakosok, munkavállalók és ügyfelek számára.

A tavalyi pályázatok nyomán huszonhárom település és huszonnyolc munkahely viselheti büszkén a Kerékpárosbarát címet. Intézkedéseit, tapasztalatait ismertetve, példamutató hozzáállásáért mások mellett Balatonmáriafürdő, Békéscsaba, Eger, Rábapatona, Tata, a KTI Közlekedéstudományi Intézet, a Magyar Autóklub, a Magyar Telekom és a MOL érdemelte ki legutóbb az elismerést.

A jelentkezéseket az idei évtől már csak elektronikusan lehet kitölteni és beadni. A pályázóknak könnyítésképpen a korábbinál kevesebb adatmezővel kell megbirkózniuk. Az újrajelentkezők a már megküldött adatlapjaikat elektronikusan frissíthetik, javíthatják.

Az érdeklődők a részletes pályázati feltételekről és az eredményhirdetés időpontjáról a http://kerekparosbaratpalyazatok.hu/ oldalon tájékozódhatnak. A Kerékpárosbarát Munkahely 2013 és Kerékpárosbarát Település 2013 pályázatok beküldési határideje 2014. szeptember 30.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek