Kábellopás Kamaraerdőben

iho/vasút   ·   2012.01.24. 11:55

Ismét eltulajdonították a villamos felsővezeték betápláló kábeleit Kamaraerdőnél, ezért a 41-es villamosok nem közlekednek a budafoki kocsiszín és Kamaraerdő között. A villamosok Budafok kocsiszíntől módosított útvonalon, Kamaraerdő helyett a Savoya parkhoz közlekednek.

A Savoya park és a Kamaraerdei ifjúsági park között villamospótló autóbuszok szállítják az utasokat.

A BKV tájékoztatása szerint a villamosforgalom várhatóan csak szerdán reggel indulhat meg az érintett szakaszon. Az okozott kár több, mint három millió forint.

Ganz ipari csuklós száguld Kamaraerdőből Kőérberek felé, mikor van áram a vezetékben<br>(fotó: Arnold Balázs)

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.