Kérdezz – felelek!

Korcsmáros Gábor/Prága   ·   2013.10.28. 11:49
kiskep

A Prágai Közlekedési Vállalat (DPP) információs központja október végétől újra működik. A prágai főpályaudvar csarnokának alsó szintjén, a C metró északi bejárata mellett (Letňany felé) elhelyezett infópont nemcsak a városi közlekedésről, eljutási lehetőségekről ad teljes körű tájékoztatást, hanem a prágai integrált közlekedési rendszer egész hálózatáról is, valamint turistainformációkkal és tanácsokkal is szolgálnak azoknak, akik kérdeznek.

Egy péntek délutáni roham az infóközpontnál<br>(fotók: a szerző)

Az általános turista és közlekedési információkon kívül jegyeket s bérleteket is lehet vásárolni az információs központban, valamint ingyenes várostérképek s közlekedési információs mappák állnak az érdeklődők rendelkezésére angol és német nyelven is. A szolgálatot teljesítő munkások, ha magyarul nem is, de angolul és/vagy németül biztosan beszélnek. Az infópont mindennap (ünnepnapokon is) reggel 7 és este 9 óra között üzemel.

Még légkondijuk is van a tudakozóban

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek