Megnyílnak a pályaudvarok aluljárói

iho   ·   2014.03.27. 08:53

A Kelenföldi pályaudvaron az új aluljáróból nemcsak az eddig is elérhető 3-4., 5-6. és 14-15. vágányok, hanem a felújításkor épített 1-2. és 7–10. vágányok peronjai is elérhetők lesznek. Megmarad a régi aluljáró is, de onnan csak az eddigi irányokba lesz feljárás. Az új aluljáróban vizuális utastájékoztató rendszer és hat jegyautomata segíti majd a vonattal továbbutazókat.

Kemsei Zoltán felvétele a Kelenföldi pályaudvar aluljárójáról március 7-én készült

Újra elérhető lesz a Keleti pályaudvar is a metró felől: megnyitják az átépített kerengőt, amin keresztül az alagsori jegypénztárakat közvetlenül is el lehet érni – áll a MÁV sajtóközleményében.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Projektvégi pont a hegyesi oldalban, holmi zavartatással

T. Hámori Ferenc   ·   2023.12.10. 14:35

Ma hajnalban – némi kivétellel – ismét mennyiségi korlátozás nélkül elindultak a vonatok hazánk egyik legfontosabb, 1-es számú Budapest–Hegyeshalom–Rajka vasúti fővonalán. Megnéztük, milyen három hónap elteltével ismét vonatozni az ÉKM szerelemprojekt Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszán. Vörös Attila képriportja.