Prágából Fiumébe RegioJettel éjszaka Csornán át

iho/vasút   ·   2020.06.24. 12:00
00kicsi
Prága–Pardubice–Vásárosberény–Pozsony–Csorna–Ljubljana–Fiume: ezen az útvonalon közlekednek a Regiojet vonatai egészen szeptember 26-áig – naponta. Éjszaka.

A vonatok versenyképes, modern, gyors és valódi minőségi alternatívát nyújtanak mindazon utasoknak, akik autó igénybevétele nélkül szeretnék élvezni a népszerű adriai és csehországi üdülőhelyek nyújtotta nyaralást – olvasható a Regiojet közleményében

Magyarországon a vonatokra kizárólag Csorna állomáson lehetséges a fel- és leszállás a Regiojet vagy a Magyarországi üzemeltető, a Continental Railway Solution Kft. weboldalán előre megváltott menetjeggyel. A Regiojetek belföldi forgalomban történő utazásra nem vehetők igénybe.

A járatokra megváltott menetjegyekkel a helyfoglaláson felül minden esetben további fedélzeti szolgáltatások is igénybe vehetők:

  • ingyenes nagysebességű internetkapcsolat,
  • ingyenes kávé és frissítők (üveges víz, menta tea, narancslé) valamint reggeli (croissant) az érkezés előtt,
  • multimédiás fedélzeti szórakoztatórendszer díjtalan használata (filmek, zene és egyéb multimédiás tartalom).

A RegioJet járatok irányonként összesen tizenkét kocsival közlekednek, a jegyeka következő kocsi típusokra foglalhatóak:

  • ASTRA termes kocsi, ülésbe épített multimédiás szórakoztató rendszerrel – 22 euró/590 cseh koronától, amely tartalmazza a ülőhelyfoglalást és fedélzeti szolgáltatásokat is
  • Fülkés kocsi – 22 euró/590 cseh koronától, amely tartalmazza a helybiztosítást és fedélzeti szolgáltatásokat is
  • Fekvőhelyes kocsi egyéni utazóknak és csoportoknak (30 euró/790 cseh koronától) amely tartalmazza a helybiztosítást és fedélzeti szolgáltatásokat is. Fekvőhelyes kocsiba szóló jegy csak a Csorna–Fiume és Fiume–Csorna szakaszokra foglalható.

(fotó: Vörös Attila)

Továbbutazás esetén számtalan Regiojet buszjárat elérhető Fiuméban, így további horvátországi célpontokra is könnyen el lehet jutni a Regiojettel. A buszmenetrendek oda- és visszautazás esetén is minden alkalommal csatlakoznak a vonatok menetrendjéhez. Az autóbuszra érvényes menetjegyeket minden esetben a vonatjeggyel egyidejűleg kell megvásárolni.

Foglaljanak minél hamarabb! Információink szerint Csehországban már húszezer jegyet eladtak a vonatokra...

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek