Szajol–Püspökladány: töretlenül

Szabó István   ·   2014.03.13. 12:15
00kicsi

Mint eddig minden alkalommal, zaj és baj nélkül, a tervezett időpontban elkészült Fegyvernek-Örményes első üteme. A páros állomásfejben beépült három csoport kitérő. Fegyvernek-Örményes–Törökszentmiklós között a jobb vágányon 13-án hajnalban megszűnik a vágányzár, és reggel négy órától a bal vágányban kezdődik az új kitérők beépítése. Gyönyörű tavaszi időben népes bizottság vizsgálta az elkészült új létesítményeket. A bizottság mindent rendben talált. Folytatódhat a munka a bal vágányban, ismét zökkenőmentesen válthat a vágányzár.

Új kitérők Fegyvernek-Örményesen<br>A képre kattintva galéria nyíilk<br>(a szerző felvételei)

A 100-ason egyszerre három állomáson folynak most az átépítési munkák. Fegyvernek-Örményes mellett Kisújszállás és Püspökladány átépítése is tart egy időben, jól szervezett vágányzárakban. Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az ország legnagyobb és legzavartalanabbul folyó vasútépítésének vagyunk tanúi Szajol–Püspökladány között.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek