Dévényi Gergely a BKK vezérigazgató-helyettese

iho/közút   ·   2016.05.12. 12:18

Az index úgy tudja, ma kezdett dolgozni a Budapest közlekedési központnál Dévényi Gergely, a Volánbusz Zrt. egykori vezérigazgatója, aki a fővárosi közlekedésszervező cégnél vezérigazgató-helyettes lett, Dabóczi Kálmán első helyettesének nevezték ki. Feladata a szerkezetátalakítás lesz, a posztra, és a feladatra személyesen kérte föl Dabóczi.

Dévényi 2012 szeptembere és 2013 júliusa között a Volánbusz igazgatási és jogi igazgatója volt, amikor is Németh Lászlóné minisztersége idején kinevezték a cég vezérigazgatójának. Dévényi 2015. április 29-éig töltötte be a vezérigazgatói széket, ekkor vette át tőle a pozíciót – immár Seszták Zoltán miniszter ideje alatt – Fekete Antal – emlékeztet az index.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek