Őszi nagyüzem a budapesti közlekedésben

iho   ·   2018.09.03. 09:09


Természetes, hogy a nyári szünet végével visszaáll a tanítási időszakra kialakított közlekedési rend, de ezúttal néhány járatnál a tavaszihoz képest is hamarabb jön a következő szerelvény.

A BKK azt közölte, hogy a 4-es metró a munkanapi reggeli és délutáni csúcsidőszakban, a 2-es villamos pedig a hétköznap délutáni csúcsidőszakban, valamint este és késő este is sűrűbben indul.

Már szombattól a teljes vonalon, a Bécsi úttól a Fehérvári útig jár az 1-es villamos. Nyáron felújították a Népliget és a Mester utca között, illetve a Hős utcánál a villamospályát.

A körúton állítólag jobb pálya épült, mint amilyen volt (fotó: Vörös Attila)

Hétfő reggel visszakaptuk a 4-es és a 6-os villamost is. A nyári felújítás az Oktogon és a József utca között, több mint 3 kilométeres szakaszt érintette. A BKV azt ígéri, hogy a jövőben a karbantartási munkák az eddiginél gyorsabbak, egyszerűbbek lesznek, mert a korábbinál korszerűbb felépítményű villamospálya épült.

Újra megáll a 2-es metró a Kossuth Lajos téren. (Az irodaház-építés miatt hagyta ki.) Így a pótlóhajóktól és a pótlótroliktól is búcsúzunk.

Vége a korlátozásoknak a BAH-csomópont felüljáróján és a Szent István körúton is.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek