Aláírták a CAF-szerződést

MTI/iho   ·   2015.11.04. 20:18

A megkötött szerződés értelmében Dunakeszi végzi a villamosok végszerelését, állópróbáit és a szerelvények kiszállítását a kocsiszínekbe – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ az MTI-vel. A tíz villamos szállításáról szóló kontraktus ezen felül még legalább negyven jármű opcionális összeszerelését is tartalmazza, a végső mennyiség a BKK és a CAF szerződésében rögzített hetvenhetes számot is elérheti.

Ez a szerződés az opciókkal együtt mintegy kilencszázmilliós megrendelést jelent, a 370 fős jelenlegi munkavállalói csapat a megbízások nyomán bővülhet – jelentette ki Szepessy Tamás, a Dunakeszi Járműjavító Kft. ügyvezető igazgatója. A tíz villamosból álló alapmennyiséget 2016 május és október között, a további opcionális járműveket 2018 végéig kell leszállítani, a szerződéshez kapcsolódóan több mint ötszázmillió forintos fejlesztés valósulhat meg a dunakeszi telephelyen.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek