Egymillió jegy és bérlet BudapestGO-val – és ez még csak a kezdet!

iho   ·   2022.06.13. 18:00
00_budapestgo_1millio

A február közepén indult applikáció egyre népszerűbb az utasok körében, akik kényelmesnek és felhasználóbarátnak tartják. A BudapestGO-val az utazástervezések száma is nőtt: májusban már 2 millió 600 ezer utazást terveztek az ügyfelek.

A BudapestGO februári bevezetése óta az ügyfelek egyre nagyobb számban vásároltak különféle termékeket, aminek köszönhetően az applikációval eladott jegyek és bérletek száma átlépte az 1 milliót. Az utasok jegyből és bérletből összesen több mint 1 millió 6 ezret, digitális vonaljegyből 645 ezret, bérletből 120 ezret, a március eleje óta elérhető időalapú vonaljegyből pedig 110 ezret vettek.

Az applikáció jelentősen megkönnyíti a bérletes ügyfelek közlekedését, az automatikus bérletmegújítás-funkciót is egyre többen használják.

A tapasztalatok alapján a felhasználók is egyre nyitottabbak a digitális termékek iránt, amit az is bizonyít, hogy eddig összesen 1 milliárd 260 millió forint értékben vásároltak jegyet vagy bérletet csak az applikáción keresztül. Az alkalmazás felhasználóinak a száma június 13-án átlépte a 951 ezres ügyfélszámot, munkanapokon átlagosan 160 ezren használják.

(fotók, grafika BKK)

Az utazástervezések száma is nőtt: az egykori Futár alkalmazás havi másfél milliós átlagához képest a BudapestGO-val májusban már 2 millió 600 ezer utazást terveztek az ügyfelek.

Az app új funkciókkal bővült ezeknek köszönhetően még jobb és pontosabb tervezést biztosít a kerékpárral közlekedőknek, illetve a telebusz és a telefogas szolgáltatás is elérhetővé vált.

A megújulással felszálláskor gyorsabb lett a kódleolvasás, pontosabb és hatékonyabb lett az útvonaltervezés is, amely elsősorban a hosszabb, átszállásokat is tartalmazó utazások esetén lehet fontos. A BKK április elején egy online felmérést készített a vásárlók tapasztalatairól. A visszajelzések rendkívül pozitívak voltak, a válaszadók 89 százaléka elégedett a szolgáltatás színvonalával. A felhasználók nagy része úgy látta, hogy az alkalmazás nagyon kompakt, mindig kéznél van, kényelmes és felhasználóbarát.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek